Menu’s voor elke gelegenheid

Groepsmenu

Vanaf 10 personen bieden we je een groepsmenu en drankformules aan. Gelieve je keuze voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts 3 à 4 dagen voor de dag van afspraak aan ons te bezorgen. Laat het ons zeker weten als je specifieke wensen hebt zoals events.

Ons seizoensmenu

Elke dag weer garanderen we je smaakvolle en fijnzinnige gerechten. Verwacht klassiekers uit de Belgische keuken met een eigen signatuur, een mooie mix van traditie en een hedendaagse insteek.

Take away

Je kan ook bij ons terecht voor takeaway. Kies je gerecht op onze kaart. Bestel je keuze via telefoon en we leveren met plezier het gekozen lekkers bij je thuis of maken gebruik van Taxi Vert.

Details over de kaart

voorgerecht

  • Artisanale grijze garnaalkroketten 16
  • Kaaskroketten met Oude Brugge en truffel 14
  • DUO grijze garnalen en Oud Brugge-truffel kroketten 15
  • Ceviche van zalmforel van BIGH, rammenas, kokoscrème, limoen 16
  • Salade van grijze garnalen, witloof, tuinkers 18
  • Tartaar van zalm Label Rouge, groene appel, emulsie van courgette met kruiden 16
  • Fijne sneden van gemarineerd rundsvlees, kleine Brusselse paddenstoelen van Eclo, pickles van rode ui, crème van avocado 16
  • Witte asperges van Domaine de La Falize, klein hoeve-ei op lage temperatuur gegaard, crème van kervel 17
  • Tarte tatin van witte aubergines van BIGH, tomaten, parmezaan, emulsie van basilicum 14
  • Carpaccio van rode biet, verse Belgische geitenkaas, koriander, Espelette-peper 13
  • Vitello tonnato met millefeuille van kalfsvlees, little gem, gekonfijte tomaat 16
  • Frites, frietjes, french fries - Piment d’Espelette 3

Local, fresh, natural & no pesticides

hoofdgerecht

  • Zalmforel van het Brusselse BIGH, tagliatelle van groenten, emulsie van erwten en amandelen 26
  • Fish & chips van pladijs uit de Noordzee, tijm, tartaarsaus, verse kruiden 24
  • Zeetong meunière uit de Noordzee 27
  • Gegrilde goudbrasem, dragonkorst, tian van groenten, olijfolie van eerste persing 25
  • Salade van grijze garnalen, witloof, tuinkers 26
  • Risotto van spelt ‘Graines de Curieux’, groenten, sesam, koriander, spinaziescheuten 19
  • Verse ravioli met asperges, ricotta, ragout van Brusselse paddenstoelen met gerookte look 19
  • Pluma iberico gelakt met kruiden, op lage temperatuur gegaard, fondant van aubergine en snijbiet 26
  • Mechelse koekoek op lage temperatuur gegaard, crumble van erwten en serranoham, crème van bintjes met truffel 25
  • Gegrilde kalfszwezerik, groene groenten, lichte béarnaise 38
  • « De Klassieke » Angus rundstartaar met gearomatiseerde olie 21
  • Vers gehakte tartaar van Angus rund op Italiaanse wijze 21
  • *Gegrilde filet van Angus rundvlees 33
  • *Gegrilde Angus entrecôte 29

Local, fresh, natural & no pesticides

*Toutes nos viandes de bœuf sont sélectionnées avec soin et servies avec frites, salade, sauce choron, béarnaise ou poivre vert au choix

desserts

  • Salade van aardbeien van Domaine de la Falize, siroop van vlierbloesem & citroen 9
  • Aardbeien Melba 9
  • Crumble van appel en rabarber, amandelen, hazelnoten, vanille-ijs 10
  • Gewonnen brood van Le Mess met speculaas, vanille, caramel 11
  • De café glacé van de Mess 8
  • Tiramisu met speculoos 9
  • Chocolade en hazelnoot moelleux, gezouten caramel 10
  • « Dame blanche » met warme chocolade saus 9
  • « Dame noisette », boter-karamel met fleur de sel 9
  • « Gourmand » van de Mess 9
  • “Colonel” sorbet van citroen 13

Local, fresh, natural & no pesticides

Le Mess biedt je een eerlijke marktkeuken Elke dag weer tovert chef Antonio met evenveel plezier smaakvolle en fijnzinnige gerechten op je bord.
,

Onze prioriteiten? Topkwaliteit bieden, het milieu respecteren, verse en zo lokaal mogelijke producten gebruiken, een “zerowaste-aanpak” garanderen én groenten altijd de voorrang geven.

Veggie of vegan? Hier ben je absoluut welkom.