Welkom in
Restaurant "Le Mess"

Gerechten op het ritme van de seizoenen, geserveerd in een gemoedelijke sfeer

Over het Mess

“Le Mess”, te vinden op de site van het Arsenaal, biedt een krakend verse kaart die het ritme van de seizoenen volgt. We stellen je gezonde en verrukkelijke gerechten voor, gemaakt met lokale ingrediënten.

home1mess
verrière

Op het terras of binnen

Jou als gast warm onthalen, daar gaan we elke weer voor. Kies net dat tafeltje dat je bevalt: op het terras, in de veranda onder de wijnranken, op het eerste verdiep of bij de bar. Voor ieder wat wils!

Onze menu’s

“Le Mess” garandeert je een eerlijke marktkeuken. Elke dag weer tovert chef Antonio met evenveel plezier smaakvolle en fijnzinnige gerechten op je bord. Onze prioriteiten? Topkwaliteit bieden, het milieu respecteren, verse en zo lokaal mogelijke producten gebruiken, een zerowaste-aanpak garanderen én groenten altijd de voorrang geven. Vegetariërs en veganisten vinden bij ons ook hun gading!

Header1

We hopen dat je bij “Le Mess” geniet van een eenvoudige maar bijzonder smaakvolle culinaire ervaring.

Van de ontvangst tot je bord

Huwelijken, verjaardagen, personeelsfeesten, …

Jouw event bij "Le Mess"

Header4

Op zoek naar dé plek voor je volgende feestje of bedrijfsevent? ? “Le Mess” heeft de ruimte die je zoekt. Je kan elk deel afhuren of zelfs het hele restaurant. Marie-Pascale en haar team staan altijd voor je klaar met hun kennis van zaken om het feestje of event van je dromen te realiseren.

Ons team

Ons team staat met veel plezier voor je klaar om je te ontvangen en bedienen.